Door middel van zoekmachine optimalisatie kunnen we jouw site zo hoog mogelijk laten scoren in de organische zoekresultaten van Google.

Zoekmachine Optimalisatie Google Ads

Google Ads is het adverteren via het Google netwerk, bestaande uit zoekmachines, Gmail, Youtube en een enorm scala aan websites. Met Google Ads betaal je voor een plek bovenin op de google zoekresultaten.

voordelen van Google Ads

  • Direct meer verkeer
  • Direct meer naamsbekendheid
  • Meetbaarheid van campagnes
  • Op korte termijn resultaat
  • Streven naar de beste kosten/baten verhouding

google adverteren

We bekijken met welke woorden je graag in de top van Google wilt ranken, maar waarmee het niet haalbaar is dit organisch hoger te komen met SEO. Met deze zoekwoorden gaan we een plan opstellen voor advertenties in Google. Aan de hand van de interessante zoekwoorden, je doelgroep en het budget zal bepaald worden welke opties worden gebruikt. Google search advertenties, Google Shopping, Google Display of Youtube (een bezoeker volgen en op ander kanaal wederom een advertentie tonen). Vervolgens zullen teksten, afbeeldingen en video’s worden aangemaakt (iets wat wij uit handen kunnen nemen). 

meer omzet op een efficiënter manier!

Google Ads advertenties worden vertoond bovenin het zoeknetwerk van Google, we richten ons op potentiële klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Zo worden de advertenties alleen vertoond aan geïnteresseerde internetgebruikers. Ten eerste maakt dit Google Ads een zeer transparant advertentie tool. Ten tweede betaal je, in het geval van search campagnes, alleen wanneer iemand daadwerkelijk klikt op jouw campagne. 

Wat is Google Ads?

Adverteren met Google Ads is een efficiënte manier om snel relevante bezoekers naar een website te halen. Voer een zoekopdracht in bij Google en de kans is groot dat je bovenaan de getoonde zoekresultaten enkele advertenties ziet. Zoekmachine adverteren campagnes opzetten gebeurt met Google Ads (voorheen Google AdWords), het advertentieprogramma van Google.

De juiste Zoekwoorden

Een goede zoekwoorden analyse is essentieel voor een rendabele Google Ads campagne. Om zoveel mogelijk uit je budget te halen dien je goed onderzoek te doen naar relevante zoekwoorden. Dit zijn immers de zoekopdrachten waarbij jouw advertentie vertoond zal worden.

Slimme campagne’s

Niet ieder bedrijf beschikt over een eigen marketingafdeling of een bureau waar ze de marketing aan hebben uitbesteed. Zo zullen kleine(re) bedrijven de marketing nog vaak zelf oppakken. Echter is daar niet altijd tijd voor, of ontbreekt de kennis. Voor deze partijen heeft Google de ‘slimme campagne’ ontwikkeld.