_ MEEST GESTELDE VRAGEN

Wij helpen je met een oplossing

Heb je vragen over onze websites of over onze diensverlening? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met websites en 7webdesign te maken heeft. 

Algemeen

Wij hebben verschillende pakketten. De website die het snelste klaar kan zijn is de Website pakket basis. Deze is vanaf moment van akkoord tot de dag dat die online staat in twee weken gerealiseerd (afhankelijk van de aangeleverde teksten en foto’s). De webshop pakket kost meer tijd en zal hooguit in 2 tot 3 weken opgeleverd worden.

Wij bouwen alleen maar websites in WordPress. Waarom? Hier hebben wij gewoon de meeste ervaring mee en hier zijn wij inmiddels in gespecialiseerd. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld, met ook nog eens ontzettend veel mogelijkheden en zoekmachine vriendelijk.

Na oplevering heb je altijd vaste kosten. Denk aan hosting, ssl certificaat, e-mail, domeinnaam registratie, updates. We kunnen je ook hiermee helpen, vraag naar onze prijzen.

Bij jou. Je bent volledig eigenaar van het opgeleverde product (code/ontwerp). Wij doen niet aan ‘de kleine lettertjes’ of andere contracten waar je direct aan vast zit.

 

Wij werken met een fixed price methode zoals je kan zien op de website. De prijs op de website is ook daadwerkelijk de prijs die we hanteren. 

Onderhoud

We kunnen jouw website, webshop of webapplicatie onderhouden. Dit doen we echter alleen in een abonnementsvorm voor een bedrag van €45 per maand.. We spreken een moment af waar we checken op updates. Als er updates zijn, voeren we de ze door. 

Ja. Mits de website in WordPress is  gebouwd.

Nee, dit is niet nodig. Echter zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele problemen bij je Hosting. 

Ontwerp

Gedurende de wireframe- en visueel ontwerp fase, is er per oplevermoment de mogelijkheid om feedback te geven. Wij blijven dooroptimaliseren totdat we beide tevreden zijn.

Bij 7webdesign kunt u kiezen uit 10 prachtige designs die volledig door ons zijn ontwikkeld op basis van onze kennis over hoe u van bezoekers klanten maakt. De website is zodanig ingericht dat het klanten zal uitnodigen om contact met u op te nemen. Want uiteindelijk is dat het doel van een websitebezoek.

wij kunnen de teksten en afbeeldingen veranderen en de kleuren van de website aanpassen aan uw huisstijl. Komt u er toch niet uit? Geen nood, wij kunnen helpen je advies geven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SEO

Vrijwel iedereen gebruikt tegenwoordig Google om product informatie en diensten op te zoeken. Ongeveer 95% van het web verkeer kijkt alleen naar de 1e pagina van de zoekresultaten omdat ze er vanuit gaan dat de meest kwalitatieve of betere bedrijven bij de eerste zoekresultaten staan.

Het verdiepen in SEO (Search Engine Optimalisation) draagt bij aan een hogere ranking en het generen van meer sales. Het grote voordeel is dat wanneer je eenmaal goed scoort binnen de zoekresultaten, je ‘gratis’ verkeer krijgt.

Het antwoord hier op is nee, wij kunnen nooit de 1e positie in Google garanderen, niemand niet!
Op het moment dat er een bedrijf is die dat wel beweert, kun je er vanuit gaan dat er word gebluft. Door het inzetten van de juiste middelen en tools kunnen we er wel voor zorgen dat je goed vindbaar bent en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt te staan. Bij veel van onze klanten behalen we fantastische resultaten. Maar, Google blijft een derde partij waar wij geen directe invloed op hebben.

De juiste hoeveelheid tekst voor een pagina of blog moet minimaal bestaan uit 250 woorden. Alles daaronder is te weinig. De hoeveelheid tekst maakt het niet gelijk een sterke tekst maar  je hoort een bepaalde techniek toe te passen.