_ Wie We zijn

Over Ons

Gemotiveerde team van specialisten

Wij zijn 7webdesign. Een webdesign bureau metervaring en gespecialiseerd in het opzetten van websites met WordPress en webwinkels met Woocommerce. Ons team bestaat uit jonge en ervaren specialisten die altijd gaan voor het beste resultaat. Door gebruik te maken van SEO technieken die leiden tot hogere conversie worden bezoekers op de website omgezet in klanten.

Onze visie & strategie

Bij ons krijgt u een passende design voor je onderneming, afgestemd op uw doelgroep. Onze grootste focus ligt op conversie, een snelle laadtijd en goed zichtbaar op laptop, desktop, tablet en op een telefoon. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet, zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft. Wij denken vanuit onze marketingvisie actief met u mee en verdiepen ons in de bijbehorende bedrijfstak van je onderneming. Zo leren wij de doelgroep kennen en zo kunnen wij deze actief benaderen. Wij zijn betrokken, hebben oog voor detail en gaan voor duurzame relaties met onze klanten.

website laten maken stappenplan | 7webdesign.nl

Tevreden klanten

0
7webdesign.nl | website en webshops laten maken | SEO hoger in google en social media marketing | Font Awesome
Ervaring
0 years
website laten maken stappenplan | 7webdesign.nl
Projects
0
_ ONZE SERVICE

Wij luisteren goed naar uw wensen, verdiepen ons in uw bedrijfstak en vertalen dit door naar toepassingen.

01

Resultaatgericht

Wij maken van uw website geen visitekaartje, maar een marketingkanaal. Goed vindbaar in Google en ons streven is doorlopend maximaal rendement halen uit uw website, (Web)return on investment.

Actief Meedenkend

Wij denken vanuit onze marketingvisie graag doorlopend met u mee en in oplossingen. Onze specialisten hebben een ruime kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.